India autoralli meistrivõistluste etapil hukkus karmis avariis kolm inimest

Postimees Sport
Copy
Gaurav Gill
Gaurav Gill Foto: Honsa Fronek

Sel nädalavahetusel India autoralli meistrivõistluste viimasel etapil Rajasthanis toimus karm avarii, milles hukkus kolm inimest.

Avakatsel esimesena rajale kihutanud mitmekordne India meister ning sealne rallilegend Gaurav Gill põrkas vasakkurvis kokku teel seisnud mootorrattaga, millega liiklesid kolm inimest – mees, naine ja nende alaealine poeg. Kolm mootorrattal istunud inimest hukkusid, Gill ise sai samuti roidevigastuse.

«Mootorrattas oli keset teed, Gill andis endast parima, et õnnetust vältida, aga see ei õnnestunud. Korraldajad olid turvalisuse taganud ning kohalikke inimesi teavitatud. Sellest siiski ei piisanud – inimesed olid turvatöötajaga vaidlema hakanud ning üks mees lõhkus sel ajal piirde ja sõitis rajale,» rääkis meistrivõistluste promootor Vamsi Merla.

Väidetavalt võtsid kohalikud elanikud Gilli masina pärast avariid masina oma valdusesse ega  andnud seda enam tagasi. Nad soovisid korraldajatelt kompensatsiooni ja lisaks ka Gilli vahistamist. Gill ise on 37-aastane legendaarne India sõitja, kes osalenud ka WRC etappidel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles