Vaata mida õõvastavat avastati Pirita välikäimlates

Kuuuurija
, Kuuuurija
Copy
Välitualett
Välitualett Foto: PEETER LANGOVITS/PM/SCANPIX

Pirital, täpsemalt Kalevi jahtklubi lähedal, avastas tallinlane hädal käies, et keegi on sealsetesse WC-desse puurinud piiluaugud.

Mees võpatas neid nähes. “Täiesti uskumatu, perverte on ikka kõik kohad täis!” Selleks, et teisi inimesi pervertide eest seal kandis hoiatada, tegi ta “vaateakendega” peldikutest ka fotojäädvustuse. Nüüd siis teab - kui astute välikäimlasse, siis vaadake igaks juhuks järgi, kas see koht on üldsegi privaatne?

Piiluaugud olid kõigis kolmes välikäimlas. “Ilmselt oli siis soov minna ühte WC-sse ja seal mõnusalt teises toimuvat filmida,” ütles augud avastanud meeskodanik, “Alles eelmisel aastal liikus siin ringi mingi pervert, kes filmis peldikutes lapsi. Ma ootasin mõnda aega veel WC-de juures, et kui ta tuleb, siis panen käimla koormarihmaga kinni ja rullin teda veidi seal sees. Aga kahjuks ta ei tulnud.”

Pärast artikli avaldamist võttis Kuuuurijaga ühendust Pirita Linnaosa Valitsuse avalike suhete nõunik järgnevalt: 

Pirita linnaosa valitsuse töötajad võtsid olukorra lahendamiseks kiiresti ühendust Tallinna keskkonna- ja kommunaalametiga, kes tellib nii välikäimlate paigaldamise kui ka nende hooldamise, ning amet on juhtunust teavitanud teenust osutavat ettevõtet. Anname teada, et rikutud avalikud tualetid vahetatakse kiiresti tervete ja korras välikäimlate vastu välja, sõnas Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat.

Parimatega

Merike Pinn
avalike suhete nõunik
Pirita Linnaosa Valitsus

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles