Peale «Kuuuurija» saadet eemaldati kahetsusväärne video

Kuuuurija
, Kuuuurija
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Eestlaste kolmnurk" otseülekanne
"Eestlaste kolmnurk" otseülekanne Foto: Kuuuurija ekraanitõmmis

Eilses “Kuuuurija” saates rääkis Tartu neiu Mari-Liis sellest, kuidas ta tegi Facebooki grupis “Eestlaste Kolmnurk” otseülekannet (laivi).

Mari-Liis oli otseülekannet tehes alkoholi tarvitanud ning ta kahetses järgmisel hommikul tehtut ja kustutas oma otseülekande “Eestlaste kolmnurk” seinalt ära. Keegi tundmatu isik oli jõudnud juba naise videod salvestada ja postitanud need Youtube keskkonda. Youtube’st ei suutnud Mari-Liis neid mitte kuidagi eemaldada. Ta saatis kirju Politsei- ja Piirivalveametisse, Youtube’i halduritele ja pöördus ka “Kuuuurija” poole.

“Mina üksi selle olukorra vastu enam ei saa ja ma ei suuda neid videoid internetist maha saada,” rääkis ahastuses noor naine esmaspäevases saates.

Kõigest mõni minut pärast eilset saadet olid Mari-Liisi videod Youtube’st eemaldatud ja tundmatu isiku poolt postitatud videoid enam Mari-Liisi teadmata internetis ei levi. Me soovime Mari-Liisile kõike head tulevikuks!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles