«Kuuuurija» leidis inimese, kelle isa surnukeha transporditi kui jahukotti

Kuuuurija
, Kuuuurija
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viru Matuseteenused
Viru Matuseteenused Foto: Kuuuurija ekraanitõmmis

Möödunud nädalal, esmaspäeval, näitas "Kuuuurija" õõvastavaid fotosid sellest, kuidas transporditakse surnuid Rakvere matusebüroost krematooriumisse.

Endine Viru Matuseteenused OÜ surnuvedaja rääkis Katrin Lustile sellest, kuidas surnud laotakse üksteise otsa nagu puuhalud ja sõidutatakse, pead ja jalad segamini, tuhastamisele.

Homses saates räägib Lust Rakverest pärit naisega, kes avastas televiisorit vaadates, et üks surnu laibakuhjas on tema kallis isa. Naine on tänaseni šokeeritud!

"Kuidas saab midagi nii ebainimlikku üldse teha?" küsis ta Lustilt. 

Naine rääkis Katrin Lustile, et ta maksis matusebüroole isa matuste korraldamise eest 700 eurot, millest 200 eurot oli eraldi mõeldud transpordile Rakverest Jõhvi krematooriumisse. 

Vaata avameelset intervjuud naisega, kelle isa loobiti tütre teadmata kaubikusse, juba homme (esmaspäeva) õhtul "Kuuuurijas" kell 21.30 Kanal 2-s.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles