Skandaalne matusebüroo osutab surnuveo teenust Politsei- ja Piirivalveametile

Kuuuurija
, Kuuuurija
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei. Foto on illustratiivne.
Politsei. Foto on illustratiivne. Foto: Urmas Luik

Sel esmaspäeval oli "Kuuuurija" eetris saade, mis käsitles surnute vedu Viru Matuseteenused OÜ poolt Rakveres. Kui saatejuht Katrin Lust kohtus matusebüroo omaniku ja juhi Üllar Vaserikuga, nimetas mees vestluses ära ka selle, et just tema firma osutab politseile surnute veo teenust üle Eesti.

Katrin Lust hakkas asja uurima ja saatis Politsei- ja Piirivalveametile päringu, kas kodanik Vaseriku jutt vastab tõele? Täna hommikul saabus vastus, et härra Vaseriku firmad on tõepoolest Politsei- ja Piirivalveameti hankeid võitnud ja osutavad surnud isikute transporditeenust üle Eesti. 

Avaldame Politei -ja Piirivalveameti pressiesindaja Ilmar Kahro e-kirja: 

Tere, Katrin

Vabandust, olin töölt ära mõned päevad. PPA-l on igas maakonnas hanke korras sõlmitud koostöölepped matusebüroodega, kes transpordivad politsei kutsel surnu sündmuskohalt ära. 

Harjumaal, Lääne-Virumaal ja Valgamaal on hanke võitnud kahe ettevõtte ühispakkumine - Rakvere Linnahooldus ja Viru matuseteenused OÜ.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles