Katrin Lust ja Oleg Sõnajalg sattusid kopteriga ohtu

Kuuuurija
, Kuuuurija
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Kuuuurija" ja Oleg Sõnajalg Viru Hotelli kohal
"Kuuuurija" ja Oleg Sõnajalg Viru Hotelli kohal Foto: Katrin Lust

Eile käis «Kuuuurija» saatejuht Katrin Lust kopteriga lendamas koos Oleg Sõnajalaga. Koos sõideti kopteriga Saaremaale, et tutvuda energiaallika tuuliku siseeluga.

Kopteriga taevapiiril olles juhtus aga, Lustile omaselt, äpardus.

“Ma küsisin Olegilt (Oleg Sõnajalg), kas tal on kopteriga sõites kunagi midagi juhtunud? Oleg vastas enesekindlalt, et ei ole. Siis tõusime õhku ja kuskil Saku kandis läks Olegi poolne uks keset lendu lahti,” rääkis Lust, kes oli seda nähes juba valmis surema.

“Oleg säilitas täieliku rahu ja ütles minu rahustuseks veel, et kas ma siis pole näinud, filmides sõidab kopter uksed lahti. Kui ma selle mõttega rahunesin oli Oleg manööverdanud kopteri juba nii, et uks sulgus. Tegu on tõesti väga hea piloodiga, kes suutis säilitada täieliku rahu ja mind ka rahustada” kiitis Lust, kes viibis kopteris koos operaatoriga.

“Ma ei ole jõudnud eilseid materjale veel vaadata, aga mulle tundub, et meil jäi see seik ka kaameralindile,” loodab saatejuht.

Kui kopteriga jõuti Saaremaale, Salme külasse, küsis saatejuht Oleg Sõnajalalt, kas tal on kunagi varem ka juhtunud sellist asja uksega.? “Selle peale vastas Oleg resoluutselt, et ei ole ja rohkem polnud midagi küsida,” ütles Lust, “Vaat kus oli juht, et suurtime äparduse üle elada ja tunnen, et võin iga kell temaga uuesti sõitma minna!”

«Kuuuurija» lugu tuulikutest on Kanal 2-e eetris lähiajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles