Katrin Lusti emotsioonid konverentsilt „Õpime Professionaalidelt 2019“ (1)

Kuuuurija
, Kuuuurija
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrin Lust Koeru Keskkoolis
Katrin Lust Koeru Keskkoolis Foto: Erakogu

6. veebruaril toimus Koeru Keskkoolis õpilaste poolt korraldatud konverents „Õpime Professionaalidelt 2019“. Kohale oli kutsutud tunde andma kümneid avaliku elu tegelasi nagu Kadri Simson, Peeter Oja, Reet Linna, Jaak Madison ja samuti oli esinema kutsutud Katrin Lust.

Lust andis erinevatele klassidele kokku kuus tundi, milles rääkis oma teekonnast televisiooni ja saate „Kuuuurija“ tegemistest.

„On uskumatu millise professionaalse ürituse on õpilased kokku pannud ja millise huviga nad kuulavad ja küsivad. Tulin just kolmanda klassi tunnist ja kartsin hirmsasti mis ma neile seal räägin - aga õpilased olid nii armsalt aktiivsed ja minu üllatuseks suured minu fännid.

Mul on hea meel, et kuigi mu saate teemad on vahel minu endagi jaoks väga keerulised, on viimasel ajal mulle juurde tekkinud just noori vaatajaid, kes kutsuvad minu saadet päris elu kättemaksukontoriks,“ rääkis Lust.

“Samuti minu suur kummardus õpetajatele, kes suudavad iga päev kuus või seitse tundi päevas anda. Täna mõistan, et kui suur töö see tegelikult on, sest klassi ette ei saa minna väsinult ega igavana.“

„Kuuuurija“ uus hooaeg algab aga tõeliselt õõvastava looga, mida ei saa nägemata jätta! Seda juba täna, 11. veebruaril, kell 21.30 Kanal 2-s.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles